Winx Club - Kayıp Krallığın Sırrı (Grup Hepsi)

Yazan: Gencturk.net Yazdığı Tarih: 20 Ocak 2008 Pazar | 1/20/2008




Winx Club Kayıp Krallığın Sırrı
Winx Club The Secret of the Lost Kingdom


Dağıtım: Bir Film
Yönetmen: IGINIO STRAFFI
Yapım Yönetmeni: JOANNE LEE
Senaryo: IGINIO STRAFFI, SEAN MOLYNEAUX
Sanat Yönetmenleri: VINCENZO NISCO, CORRADO VIRGILI
RAI Kurgu Yönetmeni: ANNITA ROMANELLI
Set Prodüktörü: FRANCESCO MASTROFINI
Prodüksiyon Amiri: GIANNI TRAVAGLIONE
Karakter Yaratımı: IGINIO STRAFFI
Gösterim Tarihi: 22 Şubat 2008

Winx Club'ın sihirli perilerinin yeni maceralarını konu alan "Kayıp Krallığın Sırrı" filminin iki şarkısını Hepsi grubu (Grup Hepsi) seslendirdi.

Yapımcı: IGINIO STRAFFI

Konusu: On altı yıl önce Sihirli Boyut'un en güçlü savaşçı büyücüleri kendilerini, mutlak kötüyle savaşmak adına kurban ettiler. Bu savaşta ailesi kaybolan ve gezegeni Sparks yok edilen Prenses Bloom, ablası Daphne'nin kendini feda etmesi sayesinde kurtulur. Bloom dünyada kendisini evlat edinen aile tarafından, sıradan bir kız olarak büyütülür ... ta ki bir peri olduğunu öğrenene kadar. Peri güçlerini geliştirmek için gittiği Alfea Peri okulunda kendi gibi peri olan 5 arkadaşı ile Winx Club'ı kurar ve birbirlerine kenetlenerek kötülüğe karşı savaşırlar.

Bloom kayıp ailesini ararken, sır perdeleri de aralanıyor mu? Winx Club yeni düşmanlarıyla karşı karşıya. Bloom hayatının en zor ve en önemli mücadelesinde arkadaşları, Flora, Stella, Layla, Miusa ve Tecna ile; karanlık boyutun derinliklerine girip ailesini bulabilecek; mutlak kötüyle savaşıp, kendi köklerine dayanan gizemi ortaya çıkarabilecek mi? Acaba Winx Club, kabuslarındaki en korkunç yaratıkları yenip, Sparks'ın son kralını bulabilecek mi? Bloom, Kayıp Krallığı kurtarıp Sparks Prensesi olmayı başarabilecek mi? Sihirli Boyut'un yazgısı, bu savaşa bağlı...